Wat maakt ons anders?

Wij kennen ‘onze’ professionals

Het zijn mensen waarmee we meerdere opdrachten hebben uitgevoerd. Wij weten van hun specifieke inhoudelijke kennis en branche-ervaring en zijn op de hoogte van hun expertise.

Wij gaan voor langdurige relaties met ‘onze mensen’

Doordat wij de mensen in ons netwerk kennen, weten wij snel te schakelen met de professional(s). Daarbij is ieder proces uniek. Het vervullen van die rol van bruggenbouwer, waarbij wij mensen in hun kracht mogen zetten, dát geeft ons iedere keer enorm veel voldoening.

Wij hebben oog voor elkaar

Wij kennen onze professionals al sinds het begin hun carrière. Door de jarenlange samenwerking kennen wij ieders persoonlijkheid, capaciteiten en wensen ten aanzien van hun professionele ontwikkeling. Hier houden wij rekening mee. Elkaar kennen betekent ook dat je als sparringpartner actief meedenkt over de ontwikkeling en carrière van de professional. Dat wordt als heel prettig ervaren.

Wij zetten mensen in hun kracht

Iedere opdracht gaat om een wisselwerking van inhoudelijke kennis en de klik tussen professional en opdrachtgever. Dat is voor ons niet zomaar een gegeven, maar een voorwaarde voor succesvolle samenwerking.

Wij hebben een groot netwerk

Dat maakt dat wij snel schakelen om zo op korte termijn potentiële kandidaten te verbinden.

Ons netwerk is niet zomaar competent

Welke vraag wij ook krijgen, we gaan altijd op zoek naar capabele en ervaren professionals. Inzet van een meer dan gekwalificeerde professional op het specifieke vraagstuk betekent dat onze interim professionals ook meer leveren dan hun doorgaans wordt gevraagd. Onze mensen maken zo het verschil!

Doe maar gewoon…

Onze informele en laagdrempelige aanpak maakt dat wij benaderbaar zijn en korte lijnen hebben. Hierdoor zijn wij in staat snel mee te bewegen.