Ponte Interim Finance

Ponte interim

Wij richten ons op Interim Finance Professionals en hun potentiële opdrachtgevers. Wij zijn ervaren bemiddelaars met samen meer dan 50 jaar ervaring.

Voor interim professionals

Wij hebben oog voor jou als interim professional en weten hoe jij jouw carrière wilt vormgeven. Doordat we gericht zijn op lange samenwerking kennen wij jouw persoonlijkheid, capaciteiten en zijn we op de hoogte van jouw ontwikkelwensen ten aanzien van jouw professionele ontwikkeling. Wij denken met je mee en houden hier ook rekening mee. Dat maakt onze aanpak onderscheidend en biedt jou de kans te groeien op de manier die je zelf voor ogen hebt.

Voor opdrachtgevers

Interim als kans? Jazeker! De keus voor inzet van een interim professional biedt wat ons betreft kansen. Kansen om de uitdaging waarvoor jij als opdrachtgever staat op een nieuwe manier te zien. Externe inzet is zo écht van meerwaarde. Onze professionals zijn meer dan capabel, bewaren het overzicht en maken met hun kennis het verschil.

‘Opdrachten zijn voor ons geslaagd als wij een succesvolle verbinding kunnen leggen tussen professional en opdrachtgever, naar ieders tevredenheid, met optimaal resultaat!’